De Reconnectie

De meridianen, ofwel acupunctuurlijnen, van ons lichaam zijn verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Vanuit dat netwerk zijn we verbonden met alles in het universum. Ooit waren we ons daar duidelijk van bewust en onze ervaring van het leven was enkel eenheid. In de loop der tijden is dit gevoel het bewustzijn van eenheid verloren gegaan. Hierdoor is bij de mensheid een gevoel van afgescheidenheid ontstaan, een losstaan van onze Schepper en een losstaan van elkaar en van alles dat is. De Reconnectie is een hulpmiddel bij het opnieuw bewust worden van de eenheid van alles. Ze reactiveert de lijnen en punten en staat een sterkere overdracht van Licht en Informatie toe. Dit houdt ook in een opnieuw verbinden van onze DNA strengen. We gaan weer afstemmen op onze originele blauwdruk en herwinnen geleidelijk onze perfecte staat van gezondheid en een perfect werkend immuunsysteem. De Reconnectie maakt ons in hogere mate ontvankelijk voor de universele informatie die ons DNA systeem doorlopend upgrade.
Vergelijk dit eenvoudigheidshalve eens met een computer. Een computersysteem bestaat uit een deel hardware en een deel software. De software zorgt er voor dat een invoer van de gebruiker wordt verwerkt tot de voor hem gewenste informatie. Bij gebruik van legale software ontvangt de gebruiker regelmatig een mededeling: “Schakel niet uit, update wordt uitgevoerd.” De leverancier van de software zorgt er voor dat het programma up to date blijft.
Denk de hersenen van de mens eens als de hardware en het DNA als de software. Afstemming op de voornoemde frequenties geeft het lichaam de mogelijkheid om de DNA structuur te upgraden met nieuwe Kosmische Informatie. Eenmaal begonnen, is dit upgraden een continu proces. Naarmate men meer afstemt op die frequenties ontvangt men meer Informatie. God / De Universele Intelligentie / Het Universum, of hoe men het ook wil noemen, regelt dit. Is een groter geschenk denkbaar?