Reconnectieve Genezing

Reconnectieve Genezing brengt licht en informatie naar deze planeet en heeft de intentie om te genezen. Deze behandeling stemt af op bepaalde frequenties die heel doeltreffend werken en genezingen, dan wel verlichting van klachten kunnen brengen:

– Lichamelijke klachten van welke aard dan ook.
– Mentale klachten. Dan is te denken aan depressies, innerlijke onrust, overspannenheid en dergelijke.
– Emotionele klachten. Gevoelens van angst en/of agressie. Gevoelens van woede en haat. Negatieve emoties in algemene zin.
– Spiritueel.

Reconnectieve Genezing kan een heel ander zelfbeeld verschaffen. Vaak gaat dit gepaard met een heel andere kijk op de omgeving en met een heel ander wereldbeeld. Het leven kan meer in balans geraken waardoor een groter gevoel van vrede ervaren wordt. Vrede, niet alleen met jezelf, maar ook met de omgeving en met de hele wereld.

De nieuwe frequenties brengen het lichaam in evenwicht waardoor het leven ingrijpend kan veranderen. Reconnective Healing overstijgt hiermee elke vorm van genezing. Het is geen techniek, maar stimuleert het zelfgenezend vermogen. Reconnective Healing is door dr. Eric Pearl op deze planeet geïntroduceerd. Wetenschappelijke studies bevestigen de effectiviteit van deze genezing.